dimarts, d’octubre 20, 2009

AUDICIONS PEDAGÒGIQUES GERARD QUINTANA I FRANCESC BERTRAN


Acompanyat del guitarrista Francesc Bertran. L’activitat pedagògica anirà adreçada als alumnes dels centres de Vic.
Els dies 21 i 22 d’octubre, el servei de Joves de l’ajuntament de Vic (Vicjove) conjuntament amb Mas de Bigues, Aula de Música Moderna, organitza unes audicions, com a activitat pedagògica relacionada amb la música moderna.
Enguany, les audicions consisteixen en la presentació de l’espectacle “De la nova cançó al rock català: com musicar un poema” a càrrec del músic Gerard Quintana, acompanyat a la guitarra per Francesc Bertran.
L’espectacle, amb una durada aproximada d’una hora, es divideix en dues parts: una, un concert acústic que inclou un petit repàs per la història de la música moderna catalana i la musicació de diversos poemes, i la segona, amb un col•loqui obert entre el músic i els assistents.
Les audicions, que es faran als matins i en horari escolar, es realitzaran a l’auditori del centre Cívic el Remei-Estadi (Passeig de la Generalitat, 46. Vic) i estan adreçades als alumnes del segon cicle d’ESO dels centres d’educació de Vic. Està previst que assisteixin a aquestes audicions uns 900 alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

OPINA LA TEVA, SEMPRE ÉS SA!